Scalar wave Body Scan

Scalar wave bodyscan

De Scalar wave Bodyscan is een uitermate geavanceerde manier om uw volledige systeem energetisch te scannen. Alle weefsels en structuren kunnen hiermee in kaart gebracht worden en eventuele verstoringen worden in verschillende gradaties duidelijk in zichtbaar gemaakt.

Een klein stukje theorie:

Deze meetmethodiek is gebaseerd op de principes van de Quantum theorie. Russische wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar het bio-energetische veld dat al onze weefsels en structuren omvat. Een gezond lichaam of gezonde organen en weefsels hebben een stabiele magnetische vortex. Ziektes of verstoringen in ons systeem leiden ertoe dat de magnetische vortex onstabiel wordt. In eerste instantie richtte onderzoek zich op de ruimtevaart en op veranderingen in het lichaam van astronauten. De huidige NLS systemen zijn in staat een zeer geavanceerde akoestische resonantie analyse te maken en zelfs subtiele veranderingen in ons bio-energetische veld op te sporen en te analyseren.

Deze manier van meten geeft een een analyse waarmee het bio-energetische veld van de verschillende weefsels en organen van de cliënt gescand en geanalyseerd wordt. De patiënt krijgt een koptelefoon op, waarin sensoren zitten, waarmee de magnetische vortex wordt gemeten.
De gemeten weefsel en organen worden inbeeld gebracht en op het scherm weergegeven. De verstoringen worden in een schaal van 1 tot 6 weergegeven met verschillende symbolen.

De meting levert informatie over de energetische situatie van organen, weefsels en cellen, classificeert de mate van aanwezige belastingen en degeneratieve processen en bepaalt de mogelijke oorzaken. Daartoe staat een veelvoud aan gedigitaliseerde substanties (allergenen, toxines, pathogenen etc.) ter beschikking.

De geavanceerde meetapparatuur heeft uitgebreide therapeutische mogelijkheden, zoals “meta-therapie”, waarbij harmoniserende trillingen worden aangeboden of waarbij trillingen worden aangeboden, die pathogenen verzwakken.  Ook kan er bekeken worden wat de impact van bepaalde middelen op het lichaam is.

Behalve inzicht in het energetisch functioneren van uw lichaam, conditie van verschillende weefsels, organen, bloed en lymfevatensysteem geeft de meting ook de volgende inzichten;

  • Bacteriële, virale,  parasitaire of schimmelbelasting wordt aan het licht gebracht.
  • Aansturen van het zelfhelend vermogen met de Meta-therapie.
  • Inzicht in voedingintoleranties en versterkende voeding.
  • Analyseren van voedingssupplementen.

Disclaimer

De consulten hebben geen regulier medisch karakter en er wordt geen medische diagnose gesteld. De scan leidt NIET tot een diagnose, dat is het vakgebied van de arts. De scalar wave scan is geen vervanging van een CT- of MRI-scan.